Stadsteam Oudewater

Het Stadsteam Oudewater vormt met ingang van januari 2015 de toegang tot zorg en ondersteuning in Oudewater. U kunt op één centrale plek terecht met uw vraag of zorg.

Ons team beschikt over expertise op specifieke gebieden, zoals opvoeden en opgroeien, ondersteuning van inwoners met een beperking (fysiek en verstandelijk) of toenemende kwetsbaarheid (ouderen), zingeving en welbevinden, mantelzorg, vrijwilligerswerk en Wmo-verstrekkingen. Alle consulenten zijn professionals met minimaal een HBO-opleiding. Een beperkt aantal geschoolde vrijwilligers maakt tevens deel uit van ons team.

Het stadsteam werkt nauw samen met alle maatschappelijke organisaties in Oudewater en de gemeente. Vragen die wij zelf kunnen beantwoorden, pakken wij direct op. Waar mogelijk bieden wij zelf de gewenste ondersteuning. Bij meer complexe vragen zoeken onze consulenten samenwerking. Bij voorkeur lokaal, maar waar noodzakelijk ook daarbuiten. Het stadsteam is volledig bevoegd om specialistische diagnose en ondersteuning in te roepen.

Onze werwijze is erop gebaseerd u te helpen bij het beantwoorden van vragen of het vinden van passende ondersteuning. Wij willen ervoor zorgen dat u zelf de regie behoudt en kijken altijd welke rol uzelf of uw omgeving daarbij kan spelen. Hier leest u meer over onze werkwijze.

Visie

Stadsteam Oudewater gaat voor een samenleving waarin mensen gelukkig, betrokken en zinvol leven en waaraan iedereen bijdraagt vanuit eigen kracht en mogelijkheden.

Missie

Stadsteam Oudewater versterkt!

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Bijgewerkt op:  1 mei 2018. Voor onze privacyverklaring klik hier.

 

Klachtenregeling Stadsteam Oudewater

Het is belangrijk dat je tevreden bent en blijft over de diensten en medewerkers van het Stadsteam Oudewater. Er kan iets gebeuren waarover je niet tevreden bent. In dat geval vinden wij het belangrijk dat je je klacht aan ons doorgeeft, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Een klacht kun je per mail sturen naar info@stadsteamoudewater.nl of per post naar Stadsteam Oudewater, Waardsedijk 219, 3421 NE  OUDEWATER.

Klik op hier voor meer informatie over onze klachtenprocedure.